Champagne Cursus

Masterclass Champagne 7 - Clos, de AOC's in de Champagne en de regio

De diepte in met champagne!

De Champagne Ambassadeur 2016 Hinke de Jong, verzorgt een reeks aan champagne masterclasses.
Juist voor diegenen die méér willen weten van champagne. Niet alleen informatie maar uiteraard ook het proeven.

De reeks bestaat uit zeven masterclasses, daarna een sabrage masterclass en een masterclass met een externe deskundige en aansluitend een feestelijke champagnelunch/diner.

Inhoud Champagne Masterclass 7

We besteden aandacht aan de hele bijzondere 'Clos' champagnes. Wat is het en wat maakt het zo bijzonder en vaak zo prijzig. En dan nog de ándere AOC's in de Champagne. Ken jij ze? Voor velen onbekend maar toch zijn het AOC wijnen en dus de moeite waard dit te ontdekken. Afsluitend hebben we aandacht voor de regio om zelf te bezoeken. Waar moet je op letten en wat zijn aanraders.

Iedere masterclass krijg je vier verschillende champagnes te proeven van zowel de champagnehuizen en producenten.

Locatie

De masterclass vindt plaats in Hotel Arena, 's-Gravesandestraat 55, 1092 AA Amsterdam. Dit is een prachtige locatie, direct gelegen aan het Oosterpark in Amsterdam met parkeergelegenheid en goed bereikbaar met OV.

Duur

De masterclass duurt 2 uur van 20.00 - 22.00 uur, met mogelijk iets uitloop.

Voor wie - deelnemers

Voor alle liefhebbers én wijnprofessionals die meer willen weten van champagne. Per masterclass hebben we plaats voor 12 deelnemers.

PE - punten

De Masterclasses Champagne zijn goedgekeurd voor het krijgen van PE punten voor Register Vinologen van de Wijnacademie. Per Masterclass krijgt de Register Vinoloog 2 PE punten toegekend. Brouzje verzorgt deze administratie.

Prijs

De masterclass is €95,00 per persoon. Wanneer je alle zeven masterclasses direct boekt krijg je een Brouzje cadeaubon voor champagne ter waarde van één masterclass (€95,00). De totaalreeks prijs is € 665,00 per persoon.

Masterclass 8 is los te boeken voor €100,00 per persoon.

Overige

Masterclass acht gaat over de historie van sabrage én je gaat zelf sabreren! Voor deze masterclass worden geen PE punten gegeven.
Daarnaast hebben we een masterclass met een externe deskundige die je weer nieuwe inzichten gaat geven over champagne. Een unieke gelegenheid om nóg meer te leren over deze prachtige wijn. Aansluitend volgt een met een feestelijke champagnelunch/diner. Het is mogelijk met je partner of vriend(in) hieraan deel te nemen.
De info met de externe deskundige volgt later en zal gedurende de reeks masterclasses plaatsvinden. Je kan wel vast een reservering maken. Zodra de details bekend zijn, kan je dan als eerste beslissen of je de reservering wil omzetten in een boeking.

Aanmelden

Via deze link kun je je aanmelden. Daarna kun je betalen. Zodra je betaling is ontvangen, is je boeking definitief.

Let op er zijn slechts 12 plekken per masterclass beschikbaar.

Aanmelden voor Champagne Masterclasses

Meer informatie

Wil je graag meer informatie? Bel ons op 020-785 36 77 of klik hier om ons te mailen.