Champagne & Sabreren

Champagne & Sabreren

Het sabreren van de champagne is een spectaculaire activiteit. Het is het openen van een champagne met een sabel. En ontstaan in de tijd van Napoleon.

Sensationele ervaring

Inmiddels is het sabreren een wereldwijde activiteit en in ere gehouden door Sabre d’Or. Een vereniging die toeziet op het veilig sabreren en de ontstane traditie in ere houdt.

Het is mogelijk zelf te sabreren en begeleid door de gecertificeerde Chevalier – Sabreur en lid van de vereniging Sabre d’Or. Het geheel is extra feestelijk door het uitreiken van certificaten aan de nieuwe Sabreurs. We kunnen dit op lokatie doen, zowel binnen als buiten. Voor de veiligheid nemen we samen de voorschriften zorgvuldig door.

We hebben dit inmiddels vele keren met plezier mogen doen bij vrijgezellenfeestjes, huwelijken, jubilea, verjaardagen, openingen, start van bijzondere projecten. Maar ook in combinatie met een proeverij. Kortom momenten die we op deze manier nog meer bijzonder mogen maken.

We presenteren hierbij onze heerlijke champagne en indien wenselijk wordt de presentatie ook culinair aangekleed met passende hapjes.

Neem gerust contact met ons op voor uw eigen sabreer wensen.