Esprit Octavie - J.M. Goulard

Esprit Octavie - J.M. Goulard

Een champagne die met recht het diverse goede reviews heeft gekregen. En de Gouden medaille op het Concours Général Paris. Het is een relatief lichte, fijne champagne en langer gerijpt. Een champagne met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Dé nummer 1 in de jaarlijkse champagnetest van De Telegraaf. 'Breed en open, grapefruit, lichte toasting, zacht en smaakvol, heel opwekkend, fijne zuren en finesse.'

'Heel zuiver. Rijker dan veel andere Champagnes. Je proeft van alles, van geroosterd brood en nootjes tot citrus. Hij geeft me een voorjaarsgevoel.' Nicolaas Klei in Winelife, wijnjournalist Elsevier en schrijver van het boekje 'Omfietswijn'.

'Kietelchampagne. Engelachtige champagne van een klein familiehuis. Zo zacht, zo lief, zo vol. De gisten bij de tweede gisting op fles mogen vijf jaar rijpen.' Ellen Dekkers, vinoloog en wijnjournalist Delicious.

'Zuiver, hazelnoot, citrus, voldoende frisheid en sap, goede zuren, mooie bitters, lekker opwekkend.' 15,5 punten, Perswijn.

'Champagne voor overdag. Hij doet denken aan cake, brioche en citroentaartjes. Enerzijds zacht, anderzijds met flinke citrus. Fijne lichtvoetige stijl. Eindigt in vuurwerk.4****Winelife

Lees hier alle beoordelingen.

Samenstelling: 40% Chardonnay, 30% Meunier, 30% Pinot Noir, 30% van het totaal van reserve, 8,4 gr/l suiker dosage en 4 jaar gerijpt.

Op voorraad

Esprit Octavie 0,75L
€ 34,75
  • Koop 2 voor € 33,25 per stuk
  • Koop 6 voor € 31,75 per stuk
Esprit Octavie 1,5L
€ 71,50