Ontdek onze champagnes in restaurants!

Ontdek onze champagnes in restaurants!

Het is altijd fantastisch als een restaurant ervoor kiest om onze champagnes te serveren. Naast vereerd zijn wij uiteraard ook trots op onze producenten! Onze champagnes zijn zeker een prachtige aanvulling op een gastronomisch diner.

Zin om onze champagnes eens te proeven in combinatie met een heerlijk gerecht? Ga op culinair avontuur en geniet van een lekker glas champagne in bijzondere restaurants.

Wij geven een alfabetisch overzicht van de restaurants waar je onze champagnes kan proeven.

Bord’eau**

In het prachtige l’Europe hotel, met uitzicht over de Amstel, dineer je in een stijlvolle omgeving. Je wordt verwent door de topcreaties van chef Richard van Oostenbrugge terwijl je geniet van 3 van onze champagnes: Cépages d'Antan van Aspasie, Premier Cru Quintessence van Lelarge-Pugeot en Grand Cru Blanc de Blancs Millésime 2005 van Corbon.

Het Bosch – Waterfront Restaurant

Dit restaurant ligt op een fantastische locatie aan het meer aan de rand van Amsterdam. Op het menu staat Franse gastronomie die gebracht wordt in een eigen stijl en met een moderne twist. Verder kan je genieten van hun specialiteit: kreeft. Welke champagne drinken we daarbij? Hier kan je toosten met de Grand Cru Blanc de Blancs Millésime 2004 van Corbon, de Premier Cru Millésime 2002 Extra Brut van Lelarge-Pugeot en de Cépages d'Antan van Aspasie.

Restaurant en Theater Bouwkunde

In Deventer tref je dit prachtige restaurant aan op de begane grond van het Theater Bouwkunde. In een intieme, informele en stijlvolle sfeer geniet je van duurzame en biologische ingrediënten. Het restaurant beschikt over een interessante wijnkaart samengesteld door wijnexpert Heleen Boom. Van Brouzje staat de Prestige Brut van J.M. Goulard en de Grand Cru Blanc de Blancs 2005 van Corbon klaar om van te genieten. De combinatie van het culinaire- en de theater-kunst zorgen voor een bijzondere ervaring!

Restaurant Fred Rotterdam**

In de bruisende stad Rotterdam vind je deze topper. Dit 2-sterren restaurant brengt klassieke Franse keuken op een eigen manier en werkt met een zeer professioneel sommeliersteam. Geniet van de geweldige gerechten met een van onze bijzondere champagnes. Begin je avond met La Charme van J.M. Goulard, Brut de Fût van Aspasie of Premier Cru Quintessence Millésime 2005 van Lelarge-Pugeot.

De Heer Kocken*

In het schitterende dorpje Vught schenken de sommelier en het team vanaf nu onze champagne bij de heerlijke gerechten. Dit restaurant en het dorpje stralen een enorme hartelijke sfeer uit. Nu wordt je naast de top gerechten ook verleid door onze lekkere Brouzje champagnes!

Restaurant Jaspers

Dit heerlijke restaurant op de Ceintuurbaan in Amsterdam hecht veel waarde aan een hartelijke bediening en kraak verse producten. Naast culinair genot en uitstekende wijnen geniet je van een heel gezellige sfeer. Begin een smaakvolle avond met een glas van de huis-champagne onze Prestige Brut van J.M. Goulard of kies Grand Cru Blanc de Blancs 2004 van Champagne Corbon.

De Kastanje Sneek

Dit sfeervolle restaurant in Sneek combineert pure en smaakvolle gerechten met de moderne klanken van lounge en jazz muziek. Na een toost met een lekker glas Brouzje champagne, kan je genieten van creatieve smaakcombinaties die de chef voor jou samenstelt.

Kelder65

Deze stijlvolle bar in Leeuwarden is de ideale plek om gezellig te borrelen en te genieten. Lekkere hapjes kan je vergezellen van een goed glas Brouzje champagne!

Restaurant De Kloostergang

De eigenaren van Restaurant de Kloostergang in Zenderen weten wat ze doen en hoe! Zeer gedreven en met veel liefde voor koken en wijn. Het oosten van Nederland prijst zich rijk en terecht. Gaaf dat ze dan ook voor onze champagne hebben gekozen! Geniet van een bruisend glas Quintessence van Lelarge-Pugeot, Brut de Fût van Aspasie of Blancs de Blancs van Corbon.

De Kromme Dissel*

In het prachtige Heelsum vind je dit moderne Franse restaurant dat nu al meer dan 40 jaar bekroond wordt met een Michelin ster! In een oud Saksische boerderij geniet je van een culinair 6-gangen diner of van creatieve gerechten à la carte. Begin je avond met een lekker glas champagne! De Kromme Dissel serveert Grand Cru Champagne Corbon, Premier Cru Champagne Lelarge-Pugeot en Champagne Aspasie op de kaart. Kortom, een heerlijk adres! Ook kun je overnachten in het naast gelegen hotel Klein Zwitserland.

Pure C*

Aan de Noordzee geniet je van een ultieme beleving en betoverend eten in dit prachtige restaurant van Sergio Herman. Het dynamische en gezellige Pure C werd 1,5 jaar na de opening al bekroond met een Michelinster! Deze gepassioneerde topkeuken bereidt heerlijke gerechten in verschillende menu’s. Start een culinaire avond als deze met onze Brut Nature van Champagne Lelarge-Pugeot!

Restaurant Spetters*

Meesterlijk koken dat is een ambacht! En wanneer de sommelier ook nog eens bij deze waanzinnige gerechten kiest voor onze champagne, zijn we natuurlijk uitzinnig! Ontdek het zelf bij Restaurant Spetters* in Breskens!

De Vlindertuin*

Verscholen op één van de mooiste plekjes in Nederland staat Restaurant De Vlindertuin. Prachtig gelegen aan de brink met oude eikenbomen is waar de sterren van de hemel worden gekookt. En nu ook onze Quintessence van Lelarge-Pugeot Premier Cru schittert.

Restaurant De Vrienden van Jacob*

Ontdek dit schitterende restaurant in het gerenoveerde koetshuis op het landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Het keukenteam van meester-kok Alain Alders presenteert je moderne Franse topgerechten met een Mediterrane twist. Een culinaire avond kan je hier inluiden met onze champagnes: Cépages d'Antan en Brut de Fût van Aspasie, Grand Cru Blanc de Blancs 2005 van Corbon of Prestige Brut van Goulard. Na een all-in diner kan je heerlijk wegdromen in een van de prachtige huiskamers van het landgoed!

Wil jij deze heerlijke champagnes ook graag proberen? Dat kan ook bij jou thuis! Bestel onze geweldige Michelinbox nu in de webshop! Wil jij deze heerlijke champagnes ook graag proberen? Dat kan ook bij jou thuis! Bestel onze geweldige Michelinbox nu in de webshop!