Premier Cru L'Audacieuse Rosé de Saignée - Person

Premier Cru L'Audacieuse Rosé de Saignée

Deze Rosé heeft door een korte schilweking zijn prachtige kleur gekregen. Het is zoals ze zelf zeggen een ‘precisiewerk zoals van een horlogemaker’. Een Saignée champagne is over het algemeen wat meer bitter van smaak. Dat is bij deze absoluut niet het geval en op zeer elegante wijze gemaakt. De gebruikte Pinot Noir druiven komen uit Vertus en Ay. Waarbij de druiven van Vertus vooral zorgen voor de finesse en de druiven uit Ay voor de krachtige tonen en aroma’s.

Het is een complexe wijn waarbij het hout licht aanwezig is en het heeft een fijn bittertje en een zachte afdronk. De Rosé heeft aroma’s die licht kruidig zijn, bloemen, brioche. De smaak is zacht en elegant. Prachtig als aperitief en ook heel geschikt bij gegrild eten.

Aroma; rokerig en breed, licht kruidig, bloemen, pruimen, brioche. Smaak; zacht en smakelijk, elegant, mooie zuren, 100% Pinot Noir Perswijn, 16 punten.

Samenstelling: 100% Pinot Noir, 4 g/l dosage, minimaal 3 jaar gerijpt, vinificatie op hout en inox geen malolactische fermentatie, wel filtering, biologisch dynamische productie.

Op voorraad

  • Koop 2 voor € 44,50 per stuk en bespaar 4%
  • Koop 6 voor € 42,90 per stuk en bespaar 7%
Premier Cru L'Audacieuse Rosé de Saignée - Person
€ 45,90

Anderen kochten ook

Premier Cru L'Audacieuse - Person

Premier Cru L'Audacieuse 2004 - Person

Champagne dop

vanaf: € 4,95