Proeverijen

Proeverijen

Proeverijen met passie! Een prachtig product met rijke historie op waardige wijze gepresenteerd.

Een proeverij kan meer of minder actief zijn. Zo kunnen deze vergezeld gaan van een leuke quiz, speurtocht of het sabreren van een fles (ontkurken met een sabel). Afhankelijk van de wens en situatie hebben we verschillende mogelijkheden.

Dit kan in een wat kleiner verband zijn. Maar ook voor grote gezelschappen zijn we een geschikte partner. De proeverij kan samengaan met een meer uitgebreide presentatie.

Categorieën

We hebben hier een aantal type proeverijen genoemd. Tegelijkertijd zijn we creatief en flexibel en leveren graag maatwerk.

  • Een proeverij met een presentatie over de verschillende soorten en types champagne.
  • Een proeverij met toelichting over het ontstaan, de geschiedenis en/of productieproces.
  • Een pure culinaire proeverij met passende 'spijs' waarbij we specifiek ingaan op het combineren hiervan met verschillende champagnes.

Brouzje levert na afstemming vrijblijvend een voorstel. Neem gerust contact met ons op.

Events

Er zijn diverse momenten waar champagne bij hoort. De gelegenheid wordt nog feestelijker. Zo verzorgen we de champagne op huwelijken, concerten en verjaardagen, thuis en op locatie. Maar ook op kantoor, bij openingen of bijvoorbeeld bij een bootdoop geeft Brouzje passend sier.

Een klein of groots moment te vieren?

Brouzje is de partner voor die mooie gelegenheden waar champagne bij hoort! We nemen het programma samen door en kunnen adviseren hoe het betreffende evenement met champagne op passende wijze te verzorgen. Samen zorgen we ervoor dat de gasten genieten van het evenement met heerlijke champagne.

Maatwerk

Hiernaast hebben we een aantal evenementen op een rij gezet. Elke situatie is anders en daarom zorgen we altijd voor maatwerk. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën en wensen vrijblijvend met ons te bespreken.

Indien wenselijk verzorgen we ook bijpassende hapjes. Deze kunnen ter plekke worden gemaakt zodat het nog meer sfeer geeft. Het is uiteraard mogelijk een evenement te combineren met een proeverij.