Ontdek onze champagnes in restaurants!

Brouzje in de restaurants!

Vele restaurants hebben voor Brouzje gekozen als leverancier. Daar zijn we trots op samen met onze producenten!

Hieronder een overzicht waar je onze champagnes tegen komt. En reken maar dat de sommelier je een goed advies geeft! Dit zijn restaurants waar ze hele goede service hebben en een waanzinnige keuken!

Noord-Holland

Bord’eau** - Amsterdam

In het prachtige l’Europe hotel, met uitzicht over de Amstel, dineer je in een stijlvolle omgeving. Je wordt verwent door de topcreaties van chef Richard van Oostenbrugge terwijl je geniet van 3 van onze champagneproducenten Aspasie, Premier Cru Lelarge-Pugeot en Grand Cru Corbon.

Restaurant Jaspers - Amsterdam

Dit heerlijke restaurant op de Ceintuurbaan in Amsterdam hecht veel waarde aan een hartelijke bediening en kraak verse producten. Naast culinair genot en uitstekende wijnen geniet je van een heel gezellige sfeer. Begin een smaakvolle avond met een glas van de huis-champagne J.M. Goulard of kies voor Grand Cru Corbon.

Wijnlokaal Stuyvesant - Amsterdam

Deze moderne wijnbar heeft maar liefst meer dan 60 wijnen open per glas. En gekozen voor ons als leveranciers van de de champagne. Stuyvesant heeft gekozen voor de champagnes van Goulard. Overigens weten ze ook heerlijke hapjes te serveren. Een aanwinst voor Amsterdam in het voormalige West Indisch Huis.

Vinkeles* | Dylan - Amsterdam

Brouzje is champagne specialist en biedt diverse bijzondere champagnes. Dat is precies wat Vinkeles wil aanbieden. Zo hebben ze gekozen voor de producenten Aspasie en Lelarge-Pugeot.

Restaurant De Vrienden van Jacob* - Santpoort Noord

Ontdek dit schitterende restaurant in het gerenoveerde koetshuis op het landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Het keukenteam van meester-kok Alain Alders presenteert je moderne Franse topgerechten met een Mediterrane twist. Een culinaire avond kan je hier inluiden met onze champagnes: Cépages d'Antan en Brut de Fût van Aspasie, Grand Cru Blanc de Blancs 2005 van Corbon of Esprit Octavie Brut van Goulard. Na een all-in diner kan je heerlijk wegdromen in een van de prachtige huiskamers van het landgoed!

Le Mortier - Haarlem

Dit modern vlot ingerichte restaurant wordt geleid door een gedreven jong duo Philippe en Bas. Samen zorgen ze voor kunstwerken op het bod die heerlijk smaakcombinaties geven. Ze hebben overheerlijke wijnen open per glas. Zo ook de champagne van Goulard. Laat je hier verrassen!

Zuid-Holland

Latour* - Huis ter Duin - Noordwijk

Latour is dineren op chique met fenomenaal uitzicht over het strand en de Noordzee. En dan ook nog eens genieten in het Michelin restaurant van het bekende hotel Huis ter Duin. Ze durven mooie wijn-spijs combinaties te maken. En dat gebeurd ook met de champagne. Interessant en een goed team die de service verleent. Hier vind je diverse cuvées van Brouzje.

Restaurant Loïc - Den Haag

In het industriële en creatieve gebied van Den Haag heeft Loïc nu zijn eigen restaurant. Voorheen werkte hij bij de Franse Ambassade en kende daarom de champagne en service van Brouzje. Reden voor Loïc om opnieuw voor Brouzje te kiezen. Hier vind je de champagne van Goulard.

Zeeland

Pure C* - Cadzand Bad

Aan de Noordzee geniet je van een ultieme beleving en betoverend eten in dit prachtige restaurant van Sergio Herman. Het dynamische en gezellige Pure C werd 1,5 jaar na de opening al bekroond met een Michelinster! Deze gepassioneerde topkeuken bereidt heerlijke gerechten in verschillende menu’s. Start een culinaire avond als deze met onze Brut Nature en Millésime van Champagne Lelarge-Pugeot en de Chardonnay van Corbon Grand Cru!

Restaurant Spetters* - Breskens

Meesterlijk koken dat is een ambacht! En wanneer de sommelier ook nog eens bij deze waanzinnige gerechten kiest voor onze champagne, zijn we natuurlijk uitzinnig! Ontdek het zelf bij Restaurant Spetters* in Breskens! De sommelier heeft echt pareltjes uit ons assortiment gekozen. De aanwezige champagnes zijn Absolument Brut en Autrefois Brut van Corbon Grand Cru, Quintessence van Lelarge-Pugeot Premier Cru en de Cépages d'Antan van Aspasie.

Drenthe

De Vlindertuin* - Zuidlaren

Verscholen op één van de mooiste plekjes in Nederland staat Restaurant De Vlindertuin. Prachtig gelegen aan de brink met oude eikenbomen is waar de sterren van de hemel worden gekookt. En nu ook onze Quintessence van Lelarge-Pugeot Premier Cru schittert.

Friesland

Kelder65 - Leeuwarden

Deze stijlvolle bar in Leeuwarden is de ideale plek om gezellig te borrelen en te genieten. Lekkere hapjes kan je vergezellen van een goed glas Brouzje champagne! Daarnaast hebben ze faam vanwege de heerlijke oesters.

Overijssel

De Librije*** - Zwolle

In Zwolle vind je restaurant De Librije. En absoluut toprestaurant in Nederland en behoort ook tot de top van de wereld. De zeer compleet en deskundig team zorgt hier voor een waanzinnige ervaring. Van Brouzje staat de champagne van J.M. Goulard en Aspasie op de kaart. Zo wordt het geheel nog bruisender!

Restaurant en Theater Bouwkunde - Deventer

In Deventer tref je dit prachtige restaurant aan op de begane grond van het Theater Bouwkunde. In een intieme, informele en stijlvolle sfeer geniet je van duurzame en biologische ingrediënten. Het restaurant beschikt over een interessante wijnkaart samengesteld door wijnexpert Heleen Boom. Van Brouzje staat de Prestige Brut van J.M. Goulard en de Grand Cru Blanc de Blancs 2005 van Corbon klaar om van te genieten. De combinatie van het culinaire- en de theater-kunst zorgen voor een bijzondere ervaring!

Restaurant De Kloostergang - Zenderen

Gedreven eigenaar weet heel goed hoe de klanten culinair te verwonderen en te laten genieten. In deze prachtige en bovendien gezellige Twentse boerderij worden gasten ontvangen en gaan ze een heerlijk avondt tegemoet. Hier kan je avond een avond genieten met Aspasie, Grand Cru Corbon of Premier Cru Lelarge-Pugeot.

Gelderland

De Kromme Dissel* - Heelsum

In het prachtige Heelsum vind je dit moderne Franse restaurant dat nu al meer dan 45 jaar bekroond wordt met een Michelin ster! In een oud Saksische boerderij geniet je van een culinair 6-gangen diner of van creatieve gerechten à la carte. Begin je avond met een lekker glas champagne! De Kromme Dissel serveert Grand Cru Champagne Corbon, Premier Cru Champagne Lelarge-Pugeot en Champagne Aspasie op de kaart. Kortom, een heerlijk adres! Ook kun je overnachten in het naast gelegen hotel Klein Zwitserland.

Noord-Brabant

De Heer Kocken* - Vught

In het schilderachtige Vught vind je dit gemoedelijke klasse restaurant dat in 2008 werd bekroond wordt met een Michelin ster! Er wordt gewerkt met een klein kundig team. Ze serveren champagne van J.M. Goulard en de Grand Cru Champagne Corbon. Een adres en omgeving om verliefd op te worden!

Thuis genieten!

Wil jij deze heerlijke champagnes ook graag proberen? Dat kan ook bij jou thuis! Bestel onze geweldige Michelinbox nu in de webshop! Wil jij deze heerlijke champagnes ook graag proberen? Bestel onze Michelinbox nu in de webshop!