10 Brouzje champagnes in De Grote Hamersma!

Waarom je mee wil op onze groepsreis

Onder de noemer Enthousiasme Steekt Aan, hieronder enkele quotes van en over jouw reisbegeleider Hinke de Jong in het FD, Nouveau, Fryske Sakelju en WineLife. Lees ze allemaal en jij wil mee op die groepsreis in mei! Gelijk boeken? Dat doe je bij onze dochter Champagne Travel

 

Quotes van en over Hinke:

“Bron van alles is mijn liefde voor de wijn.”  

 

“Ik viel voor het glooiend landschap, de gemoedelijkheid van de mensen en voor de grote variëteit aan bijzondere champagnes die ik proefde bij kleine producenten.” 

 

“Alle champagne wordt dan wel in de basis op dezelfde manier gemaakt, maar ieder huis geeft er een eigen touch aan door te kiezen voor rijping op hout of juist niet, voor zoet of minder zoet. Ook het terroir, ofwel microklimaat en bodem, drukt zijn stempel op de smaak van de champagne.”

 

“Dat minutieuze proces van maken, fascineerde me en liet me niet meer los”

“Sinds kort organiseer ik reizen naar de Champagne, want zo kan ik mijn enthousiasme voor de streek overbrengen. De programma’s zijn altijd op maat, maar vaste prik is een bezoek aan een aantal champagnehuizen, kleine én grote. Want ook al vallen die buiten mijn assortiment, ze hebben champagne wel op de kaart gezet, en hun waanzinnige kelders wil je niet missen.”

 

“Als iemand veel van champagne weet, is het Hinke de Jong wel. […] Om haar passie te delen met iedereen die meer wil weten en proeven van authentieke champagnes, heeft ze Champagne Travel in het leven geroepen.”

 

‘We hoefden niet lang na te denken toen we op zoek waren naar een gids voor een wijnweekend naar de Champagne. Voor Hinke gaan daar, als Nederlands Champagne Ambassadeur 2016, namelijk alle wijngaardpoorten open en blijft geen kelderdeur gesloten.’


De Champagnestreek werd in 2015 benoemd tot UNESCO Werelderfgoed!

 

 

Enthousiast geworden? En met Hinke mee naar de Champagne?

Met een bescheiden groep van enthousiastelingen reizen we in mei 2017 af naar de Champagne! Weet je nog helemaal niets van champagne of de streek? Ben je altijd meer een witte wijndrinker geweest? Of noemen je vrienden je juist al een expert in de bubbels? Het maakt allemaal niet uit, onze gemene deler is het maken van een overgetelijke reis. De groepsreis kreeg eerder een 9 en daar hopen we dit keer een 10 van te maken! We hebben een minimaal aantal inschrijvingen nodig, dus wacht niet en schrijf je in!

Lees ook: Je bent nooit te oud om te leren!
Meer reisinformatie: Groepsreis mei

Dompel je alvast onder in de rijke historie van champagne!